WORKSHOP VÁLLALATOKNAK

Speciális, zártkörű csoportos órák, melyen kizárólag a Megrendelő vállalat dolgozói vesznek részt. A tartalom személyre szabott, csapatépítésbe is illeszthető foglalkozás.

Cégre szabott prezentációs és médiatréningjeinken a résztvevők elsajátítják a nyilvános szereplés technikáit, eszköztárát, megtalálják saját stílusukat úgy, hogy azt összhangba tudják hozni a cégük fő üzeneteivel és attitűdjével.

Válaszd ki, melyik csomag lenne legmegfelelőbb neked, a cégednek és munkatársaid számára, és kérj személyes ajánlatot kommunikációs és előadói készségeitek fejlesztésére!

PREZENTÁCIÓS TRÉNING

Jó előadónak nem feltétlenül kell születni, tanulni is lehet a közönséggel való kommunikálást. A tréning keretén belül az előadók megtanulnak kapcsolatot teremteni, majd azt megtartani a hallgatósággal.

Elsajátítják, hogyan lehet lényegre törően, változatosan beszélni, hatást elérni a hangjukkal, a megfelelő hangsúlyok megtalálásával, szünetek beiktatásával és a testbeszéddel. Az interaktivitás megteremtése és a látszólagos, de valójában nagyon is begyakorolt spontaneitás kulcsfontosságú egy jó előadás során. A személyes példák, a cég életéből hozott valós történetek, a víziók plasztikus elmesélése mind a cég iránti elkötelezettséget és a pozitív attitűdöt befolyásolják. A jó PPT-előadás, a megfelelő slide-ok csak mankói egy jó előadónak. A látvány és a tartalom a mondanivalóval kell, hogy párosuljon, az előadó által értelmet nyerve. A megfelelő prezentáció fokmérője a letisztult, egyértelmű, nem túlzsúfolt slide. A tréning során ezt is összhangba hozzuk az előadók stílusával, valamint a tartalom megfelelő, érthető artikulálásával, vagyis beszédtechnikai alapokkal, különös tekintettel a hadarás és az ööö-zés kiiktatására.

ALAP CSOMAG

Tanfolyam időtartama: 8 óra (1 nap)
Létszám: maximum 6 fő

 • alapvető előadói technikák és eszközök megismerése,
 • diák készítésének megtanulása,
 • beszédtechnikai alapok, értelmi hangsúlyozás, hangerő, hangsúly, szünetek tartása,
 • gesztikuláció, helyes testtartás.

PRÉMIUM CSOMAG

Tanfolyam időtartama: 16 óra (2 nap)
Létszám: maximum 6 fő

 • személyre szóló elemzés és felkészítés
 • előadói attitűd megtalálása, a bevezetés fontossága, struktúra felépítése,
 • PPT hatékony használata, beszédtechnikai alapok, értelmi hangsúlyozás, hangerő, hangsúly, szünetek tartása,
 • storytelling, spontaneitás, interaktivitás kialakítása,
 • visszajelzések azonnali igénybevétele, beépítése, feedback és utánkövetés, kapcsolattartás,
 • prezentáció a gyakorlatban, modellezett körülmények között,
 • videófelvétel készítése, elemzés.

MÉDIATRÉNING

Nyilatkozat, interjú, sajtótájékoztató, riport, motivációs beszéd, kerekasztalbeszélgetés. Számtalan formája van annak, ahogyan egy cég nevében, vagy annak vezetőjeként meg kell nyilvánulni. Ilyenkor a cég nevében megszólalónak valóban a helyzet magaslatán kell lennie, hiszen nem önmagát, hanem cégét képviseli. Óriási a kockázata annak, hogyan fogalmaz, viselkedik, veszi a levegőt, mindezt pedig milyen gesztusokkal és mimikával teszi. Az egyszeri, 60 perces felmérés és elméleti bevezetés után helyzetek modellezésével, gyakorlati képzéssel, a videófelvételek kiértékelésével, majd személyre szabott egyéni képzéssel történik a tréning, igényeire szabottan, a valós életben is elforduló helyzeteket szimulálva.

A tréning időtartama csoportonként változó, de minimum 4 óra. A szükséges óraszám megállapítása az egyéni felmérés után történik meg. Egyéni és csoportos (max. 5 fő cégenként) tréninggel kapcsolatban kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolat: trening@demcsakzsuzsa.hu